Stimularea magnetica a creierului

Stimularea magnetica a creierului

Oct 15, 2012

Stimularea magnetica a creierului este una dintre cele mai noi si eficiente tehnologii de extindere a constiintei folosind echipamente electronice. Acest sistem a fost pus la punct de renumitul profesor doctor Persinger, cel care a indus in mai mult de 80% dintre voluntari experiente si trairi de deja-vu, constiinta intensificata, extindere a constiintei, dizolvare a timpului si spatiului.

Echipamentul de stimulare magnetica a creierului consta intr-o casca pe care sunt montate mai multe generatoare de campuri electromagnetice care stimuleaza la nivelul creierului  lobul temporal. Prin aceasta stimulare “se activeaza” asa-zisa zona sacra a creierului.

Aceasta tehnologie este superioara tehnologiei  Hemy-Sync, tehnologie care foloseste sunetele pentru extinderea constiintei si separarea corpului astral, inventata de Robert Monroe in jurul anilor ’50 si folosita pe scara larga pana in prezent.

Datorita intensitatii acestei experiente induse, profesorul doctor Persinger a devenit un personaj foarte controversat in lumea intreaga. A fost primul cercetator care a trezit in majoritatea subiectilor experiente mistice si viziuni spirituale cu ajutorul acestei tehnologii.

Va recomandam un articol exceptional al BBC despre aceste aceste experimente:  http://www.bbc.co.uk/science/horizon/2003/godonbrain.shtml   si filmul documentar, realizat tot de BBC: http://video.google.com/videoplay?docid=7991385426492181792

 

Pentru detalii si programari, va rugam sa ne contactati.