Stagiu de terapii si tratamente ayurvedice, Kerala – India, 2 – 18 nov 2013

Stagiu de terapii si tratamente ayurvedice, Kerala – India, 2 – 18 nov 2013

May 23, 2013

Calatorie initiatica (stagiu de terapii si tratamente ayurvedice) in Kerala, India, 2 – 18 nov 2013

Va invitam in lumea terapiilor si a tratamentelor traditionale indiene, in Kerala, India, intr-o atmosfera de vis, in lumea cocotierilor si a plajelor insorite.

Kerala, taramul ayurvedei – stiinta milenara a terapiilor orientale si a modului de viata sanatos, este una dintre cele mai frumoase zone din India si din Orient. Este pe drept cuvant numita “taramul lui Dumnezeu”.
Aceasta calatorie va imbina metode de tratament, reintinerire, vindecare traditionala ayurvedica, sesiuni de yoga traditionala si yoga terapeutica cu vizite la temple, ashrame, meditatii precum si rasfat pe renumita plaja din Varkala. Pe langa sesiunile de masaje, terapii, practici de purificare etc. ne vom delecta cu plimbari pe elefanti in jungla, plimbari cu vaporase private pe renumitele backwaters (2 zile – se doarme pe casa-vaporas), dansuri traditionale etc.

Inainte de sesiunile de tratamente vom avea o consultatie privata cu medicul centrului. In functie de afectiuni sau necesitatile fiecaruia se vor prescrie tratamente, masaje ayurvedice si sesiuni personalizate, de obicei 3 sesiuni pe zi, apoximativ 2 ore.

Persoanele interesate de stiinta milenara ayurveda pot participa si la cursuri in domeniul ayurvedei (masaje ayurvedice, terapie prin alimentatie, tehnici de purificare etc.). Cursurile sunt atestate de guvernul indian. Se ofera diploma de absolvire.

Pretul calatoriei este de 1600 euro, pret care include toate serviciile:

– biletele de avion Bucuresti – Doha –  Trivandrum si retur
– viza Doha si viza India
– cazarile in Doha (plus 4 mese in Doha) si in centrul ayurvedic
– 3 mese ayurvedice pe zi pe toata perioada stagiului
– sesiunile de yoga traditionala (in fiecare dimineata)
– programul artistic Kathakali
– cele 2 zile pe backwaters, mesele si cazarea pe vaporas
– transportul intern
– vizitele la temple si la ashrame

Tratamentele, cursurile, masajele, tehnicile de purificare si remediile nu sunt incluse, aceastea depind de sanatatea si alegerea fiecaruia. Costul mediu al unei sesiuni de terapii este de aproximativ 30 euro pe zi si include mai multe tratamente pe parcursul a 2 ore.

Data limita de inscriere este 20 iulie 2013. Pentru inscriere se va achita un avans de 800 euro la agentia de turism First Class International, din Bucuresti. 

Detaliile suplimentare le vom discuta la intalnirea de cunoastere care va avea loc in Bucuresti, pe 21 iulie 2013, orele 19.  Locatia va fi anuntata ulterior.

Calatoria se va desfasura intr-un grup restrans. Numarul de locuri este limitat.

Programul stagiului de terapii si tratamente:

2 noiembrie, 19 30: plecam din Bucuresti cu Qatar, zbor de 4 ore si 30 de minute, escala in Doha, cazare si masa in hotel 4 stele

 

doha

 

 

3 noiembrie: ne plimbam in Doha, relaxare iar la 20.40 decolare spre Trivandrum, zbor de 4 ore si 30 de minute

 

 

 plaja varkala

4 noiembrie: dimineata ajungem in Trivandrum si vom merge cu autocarul aproximativ o ora pana in Varkala, unde ne vom caza in centrul ayurvedic; relaxare, usoara plimbare pe faleza, masa de seara

 

 

 ayurveda

5 noiembrie: incepem consultatiile si tratamentele

6-13 noiembrie: zile dedicate terapiilor ayurvedice

 

 

Backwaters

 

14 noiembrie: dimineata plecam spre vaporase, plimbare cu backwaters, cazare si masa pe vaporas

15 noiembrie: dupa-amiaza ne intoarcem in Varkala

 

 

 

 amma

16 noiembrie: zi de ashram – mergem la Amritapuri Ashram, unde locuieste Amma, renumita sfanta contemporana al carei mesaj de iubire este imbratisarea, simplu, fara teorii sau filozofii

 

 

 

 2370577213_b95815049a_b

 

17 noiembrie: vizitam templele si ashramele din zona, apoi facem o plimbare cu elefantii

 

 

 

 

18 noiembrie: plecam spre casa

 

Pentru inscrieri si informatii suplimentare ne puteti contacta pe email calatorii.initiatice@gmail.com sau telefonic 0729032755, 0723780700.

468 ad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *