Realitate virtuala 3d

Realitate virtuala 3d

Oct 9, 2012

Echipamentul de  realitate virtuala 3d este cea mai noua tehnologie folosita in experientele de extindere a constiintei si proiectii astrale. Sistemul foloseste o casca de vizionare stereoscopica asemanatoare ca forma cu cele folosite in filmul Star Trek. :)

Tehnologia fost inventata de catre medicul neurolog Olaf Blanke, de la Brain Mind Institute, din Elvetia, care a folosit in experimentul sau un sistem de realitare virtuala (VR) combinat cu doua camere montate intr-un dispozitiv special.

Medicul neurolog Olaf Blanke a prezentat munca sa la intalnirea anuala a Asociatiei Americane pentru Studii Avansate de Stiinta. Rezultatele au fost socante pentru lumea cercetatorilor. Intelegerea de mii de ani ca noi suntem in corpul fizic a fost spulberata cu aceste experimente, dovedind de fapt ca noi suntem o constiinta care poate fi prezenta in orice punct din timp si spatiu. A fost interesant ca in acelasi timp, au fost facute aceleasi descoperiri de catre o alta echipa de cercetatori, respectiv dr. Henrik Ehrsson si dr. Susan Black More, de data aceasta din Anglia, de la Univertity College London.

Experimentele facute cu aceste echipamente au indus in toti subiectii experienta mobilitatii constiintei si a faptului ca noi putem fi prezenti  si sa simtim aceasta prezenta oriunde in spatiu. Asa cum spunea cercetatorul dr. Henrik Ehrsson “noi credem ca sinle nostru este localizat acolo unde sunt ochii nostri”, perceptie schimbata complet de aceste echipamente si experiente.

Va recomandam un articol exceptional al BBC despre aceste aceste experimente: http://news.bbc.co.uk/2/hi/6960612.stm si filmul documentar, realizat tot de BBC: http://www.youtube.com/watch?v=4PQAc_Z2OfQ

 

Pentru detalii si programari, va rugam sa ne contactati.