Seminar – Secretele magice ale Psalmilor, 26 ianuarie 2013

Seminar – Secretele magice ale Psalmilor, 26 ianuarie 2013

Jan 8, 2013


SECRETELE PSALMILOR

Uzul psalmilor in traditia crestin ezoterica si Kabbalah

 

CASA GNOSTICA ARYA MATA va invita la un Seminar pentru vindecare: traditia magica a psalmilor in Qabbalah / vindecare prin practici crestine ezoterice.

Seminarul va fi sustinut de Talia Hammad.

Transmisia psalmilor in traditia crestina a fost rezervata numai ucenicilor apropiati ai duhovnicilor care, la randul lor, aveau aceasta transmisie. Cu o practica crestina de 20 de ani, Talia Hammad doreste ca aceasta cunoastere sa nu se piarda, mai ales ca marii duhovnici ce i-au daruit tehnica au murit.

Intr-o lume afectata de haos spiritual, cunoasterea psalmilor potriviti pentru curatare si vindecare este esentiala pentru a ne trai viata asa cum am fost creati sa o traim: in bucurie si lumina divina.

Traind peste 10 ani in Israel, Maroc, Liban si Siria, contactul cu marii maestri sufiti, kabalisti si practicantii ascunsi din desertul subsaharian a fost o binecuvantare rara ce s-a soldat cu o cunoastere extinsa a tehnicilor din Orientul Apropiat, tehnici tinute secrete fata de occidentali.

In acest seminar, ce se doreste a fi o prima parte a unui curs mai extins, puteti beneficia de cateva dintre aceste perle de cunoastere si va puteti imbunatati cateva aspecte ale vietii, progresind pe calea spirituala.

Acest ciclu de tehnici tinute pana acum ascunse si prezentate pentru prima data in Romania este urmat de:

SEMINAR 2 – Practici de protectie si contracarare a magiei negre si a atacurilor psihotronice cu ajutorul psalmilor si tehnicilor crestine ezoterice;

SEMINAR 3 – Practici de protectie/reintregire a familiei cu ajutorul uzului ezoteric al psalmilor si altor tehnici din Tara Sfanta;

SEMINAR 4 – Prosperitate cu ajutorul psalmilor si anumitor pasaje din Biblie.

CASA GNOSTICA ARYA MATA ii invita mai departe pe elevii sai sa participe la cursurile de anul 1, cursuri ce vor cuprinde – pentru prima data in EUROPA –  practici deschise publicului. Aceste practici sunt extrase din invataturile ezoterice sufi si gnostice. Timp de sute de ani sufitii au pastrat aceste comori de intelepciune pentru un numar foarte restrans de ucenici, dar acum, cateva dintre aceste practici pot fi transmise mai departe celor ce se vor dovedi demni de ele.

TOATE CURSURILE au transmisie, iar elevii ce vor termina cei 3 ani de curs ai scolii vor putea la randul lor sa predea mai departe.

secretele psalmilor

SEMINAR 1

Tehnici de curatare si vindecare

26 ianuarie 2013

 

ATENTIE! Participarea la seminar este permisa exclusiv celor ce nu consuma carne de porc, alcool si substante halucinogene. In cazul in care doriti sa aplicati aceste tehnici si ati consumat pana acum carne de porc, alcool si substante halucinogene, renuntarea la ele este mandatorie, altfel practica va avea efect invers.

   

 

 

 

PROGRAM:

10.00 – 11.00: acomodare, prezentare.

11.00 – 13.30: uzul psalmilor in traditia crestina. Practica.

13.30 – 15.00: pauza de masa.

15.00 – 17.00: psalmi de curatare si vindecare in Kabbalah (binecuvantare pentru practicantii oricarei religii monoteiste) – prezentare unica in Romania.

17.00 – 17.30: pauza de ceai/cafea.

17.30 – 19.00: practica.

19.00 – 19.30: intrebari, clarificarea tehnicilor, rezolvarea problemelor practice, remedii spirituale (daca este cazul).

Seara vom viziona un film initiatic cu tematica seminarului.

CE SA ADUCETI – caiet si pix, un acoperamant pentru cap (batic, esarfa, sapca, caciula – pe cat posibil dintr-un material natural), sosete (obligatoriu).

Pentru ca masa de pranz va fi la comun, este indicat sa aduceti legume, fructe, oua, lactate, dulciuri (daca doriti). Nu este necesar sa aduceti apa deoarece exista la centru apa de izvor. Ceaiul si cafeaua sunt oferite de noi.

DONATIE sugerata – 200 RON.
Se poate participa si separat la sesiunea de dupa-amiaza, intre orele 15.00  – 19.30, caz in care donatia este de 90 RON.

Pentru cei ce nu isi pot permite donatia dar vor sa participe la seminar, exista 2 locuri de voluntariat, deoarece avem nevoie de ajutor la bucatarie si curatenie.

De asemenea, exista si posibilitatea cazarii. Deoarece numarul de locuri este limitat, va rugam sa ne anuntati din timp daca doriti sa rezervati si camera.

Persoanele din alte zone ale tarii care isi doresc sa participe la acest seminar dar, din cauza distantei, nu pot veni la Bucuresti sunt rugate sa contacteze organizatorul.

 

CONTACT: 

Talia Hammad

congafurie@gmail.com

0741.106.798

Evenimentul este gazduit de catre Institutul pentru Dezvoltarea si Extinderea Constiintei si va este adus in atentie de fondatorul acestuia, Lucian Papuc, initiator al http://www.calatorii-initiatice.ro/

468 ad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *