Colaboratori

 ECHIPA UNITATE IN DIVERSITATE

 

 LaksmiMariusAliceMichaelFlorentina

 

 

LaksmiNumele meu este Mihaela Barbus sau Lakshmi, pentru cei care vor sa afle mai multe despre identitatea mea spirituala. Sunt nascuta sub semnul  planetei Venus  si am fost atrasa in viata de tot ceea ce este frumos, astfel ca am inceput prin a studia  Arhitectura si cursuri profesionale de machiaj, iar mai apoi am urmat Psihologie si Stiintele Educatiei in cadrul Universitatii Bucuresti si am inceput sa descopar acea  calauzire ce ma poarta si acum spre frumusetea si lumina din interior.

Am urmat si urmez cursuri si formari in educatie si dezvoltare personala si spirituala cu profesori de renume, atat din tara cat si din strainatate: Shamanism, Qi gong, Ayurveda, Yoga, Vindecarea traumelor sexuale, Creativitate, Consiliere, Constelatii familiale, Vindecare enrgetica: Reiki, Sphe-re, Palma Budista Tibetana , Astrologie Vedica s.a. De asemenea, am invatat multe despre viata in comunitate, lucrul in echipa precum si aplicarea invataturilor spirituale in viata de zi cu zi, ca si membru al organizatiei non profit  Blue Star International , organizatie dedicata dezvoltarii potentialului uman la toate nivelurile fiintei: fizic, mental, emotional, social, intelectual si spiritual.

Ultimii ani i-am petrecut intr-o proportie destul de mare alaturi de maestrul meu spiritual Sri Vasudeva in Ashramul (Centru Spiritual) din Trinidad Tobago, unde am deprins tehnici de meditatie, respiratie, yoga dar si patrunderea invataturilor spirituale, in urma carora am primit numele spiritual Lakshmi, care este numele zeitei  hinduse a Abundentei,  Luminii si  Prosperitatii. Am experimentat o profunda si reala transformare care ma duce tot mai aproape de adevar si de a trai o viata extraordinara  dintr-un spatiu de pace, iubire si armonie.

Le multumesc tuturor invatatorilor mei pentru tot ceea ce au adus in viata mea si tot ceea ce fac pentru lumea in care traim.

Unul din lucrurile pe care mai simt sa-l impartasesc cu voi este ca de 3 ani fac parte din generatia raw vegan si ma alimentez in proportie de 80% cu alimente nepreparate termic. Iubesc deasemenea creativitatea, vitalitatea si bucuria pe care mi-o aduc acest stil de viata. I love raw!

Va astept cu drag sa impartasesc cu voi din experienta mea toate acele lucruri pe care sunt convinsa ca vreti sa le accesati, imbunatatiti sau explorati inauntrul fiintei voastre si in viata pe care o traiti.

Acceseaza cea mai buna varianta a ta!  

Viziteaza si: www.optimizarepersoanala.ro

Lakshmi (Mihaela Barbus)

0725.388.130

***

 

MariusPrimii pasi in lumea spirituala i-am facut la varsta de 6 ani cand am inceput sa practic yoga alaturi de fratele meu mai mare. El a fost cel care, cu rabdare si blandete, mi-a explicat primele asane, m-a invatat sa respir corect si mi-a insuflat pasiunea pentru yoga.

Primul click spiritual  l-am avut la 18 ani, intr-o manastire ortodoxa. Practica intensa, cititul exclusiv de carti religioase si desele pelerinaje m-au indreptat catre al doilea mare click spiritual, parapsihologia, pe care am studiat-o timp de 5 ani cu profesori renumiti. In ultimii treisprezece ani am urmat zeci de cursuri de terapie si vindecare holistica: Tehnica Radianta, Radiestezie, Masaj, Reflexoterapie, Su Jok, Reiki, Tai Chi, Qi Gong, Aikido, Kendo, Yoga, Cristaloterapie, Cromoterapie, Aromoterapie, Meloterapie, Masaj Monahal, Yumeiho, Ayurveda etc. Astfel,  am obtinut diverse certificari si sunt profesor in terapie holostica. In timp ce am raspuns aceastei chemari a sufletului si am dobandit atat de multe cunostinte si trairi in plan spiritual, am urmat si absolvit cursurile a doua facultati, ASE si Psihologie.

Sunt  adept al alimentatiei vegetariene si promovez un stil de viata sanatos, o intoarcere a omului catre natura. Imi place sa gatesc, chiar ador gatitul! Consider ca a gati este o arta. Dumnezeu ne-a dat fructele, legumele si plantele sa le folosim cu intelepciune. Cand gatesti fara carne empatizezi cu fiecare gust, culoare,  aroma, devenind astfel una cu natura, una cu Creatia. Deoarece arta de a gati vegetarian ma duce intr-o stare de meditatie, am inteles ca nu mananc doar ca sa traiesc, ci mananc pentru a ma minuna continuu de Creatie, de intreaga opera a lui Dumnezeu.

Am fost invitat la cateva emisiuni tv cu diverse teme cum ar fi alimentatia sanatoasa, terapia prin ras etc. si am scris in diferite ziare si reviste numeroase articole despre alimentatie, reiki, masaj terapeutic, cristaloterapie, yumeiho. Am  organizat lansari de carte si evenimente terapeutice. Sunt membru activ al Societatii Vegetarienilor din Romania si, impreuna cu acesti oameni minunati, organizez diferite evenimente.

Administrez o editura esoterica – Bo Yang (www.editura-bo-yang.ro) si inca 3 site-uri – www.marius-vornicescu.ro, www.vegetarienii.ro, http://gatesteterapeutic.wordpress.com/.

Sunt pasionat de scris si, pana acum, cu inspiratie divina, am publicat 3 carti: Mudra, gestul lui Dumnezeu,  Arta de a fi lacto-vegetarian si Intelepciunea din tine volumul 1. In scurta vreme vor vedea lumina tiparului inca doua carti: Intelepciunea din tine – volumul 2 si Bo Yang Do, iar alte doua carti sunt in lucru.

Ma bucur ca fac parte din aceasta echipa si ca pot impartasi din tolba mea de experiente, trairi si cunostinte.

Orice drum ai alege, e drumul spre Dumnezeu!

Marius Vornicescu

0743.076.083

***

 

Alice“… sa intelegem si sa simtim mai mult decat (doar sa) stim !”

Nevoia de a cunoaste si intelege cine sunt si de unde vin si-au facut simtita prezenta inca de cand alergam desculta prin iarba si ma jucam cu prietenii mei (razele soarelui, licuricii, copacii, florile, animalutele, pasarile etc). Mi-am petrecut copilaria intr-un loc de poveste alaturi de o strabunica din partea mamei, ce avea un real respect pentru Natura si o adevarata smerenie in fata Divinului.

Inspirata de constiintiozitatea strabunicii (8o ani) de a merge in fiecare Duminica la biserica, in ciuda mersului greoi si drumului lung si abrupt pana la ,,Casa Domnului” si in egala masura de flexibilitatea sa cu care ma povatuia ca atunci cand sufletul meu cerea ceva, chiar si o bucatica de ciocolata in Postul Pastelui, sa-i dau, caci  in aceasta consta credinta catre Divinitate, asa s-a nascut in mine dorinta de a cauta cine si cum este Dumnezeu.

In cautarile mele prin carti, in dialogurile cu initiatii, in calatoriile din tara si din afara tarii ca si  in celelalte religii, am inteles ca Divinul se afla pretutindeni dar mai ales in fiecare dintre noi,  asteptand sa fie descoperit!

In dorinta de a intelege cat mai mult,  curiozitatea m-a calauzit spre studii dintre cele mai diverse, descoperind ca mintea  nu s-ar satura niciodata si ca Sufletul meu  a ales dinainte  sa releve maretia omului si puterea sa interiora de creatie si vindecare si astfel am  aprofundat  Psihologia, ramanand o eterna cautatoare a Adevarului absolut.

Psihoterapeut (cod 11009/ 2011) & Trainer (2010):

Psihoterapie Integrativa – o viziune holistica a fiintei umane: Corp-Minte-Spirit ce isi propune : 
   – armonizarea planului fizic cu cel psihic si cel spiritual; 
   – optimizarea calitatii vietii; 
   – cunoasterea si actualizarea de sine; 
   – descoperirea si dezvoltarea abilitatilor proprii; 
   – imbunatatirea comunicarii si a relatiilor interpersonale, sociale si profesionale; 
   – dezvoltarea inteligentei emotionale si sociale; 
   – abilitatea de a ne ajuta pe noi insine si pe ceilalti.

Invataturi stravechi ce m-au ajutat sa ma ,,dumiresc”:

Meditatia Vipassana: “a vedea lucrurile asa cum sunt in realitate”. Este un proces de purificare personala prin observare interioara; 
Meditatiatia Transcedentala: un procedeu simplu si perfect natural care permite mintii sa ia cunostinta de starea ei cea mai simpla, cea mai linistita, dincolo de orice gand; 
Reiki: o tehnica de transmitere a energiei vitale Universale catre sine sau catre altii prin intermediul mainilor catre sistemul energetic uman ; 
Qigong: o metoda de “conservare” a vietii ce consta in colectare energiei (cai qi), stocarea energiei (chun qi) si emiterea energiei (fa qi);

Hata Yoga: stăpânirea corpului, a simţurilor, controlul cât mai deplin al energiilor vitale, făcând  cu putinţă obţinerea unei sănătăţi depline. Corpul, psihicul şi mentalul sunt instrumentele pe care practica sistemului HATHA YOGA  le menţine sanatoase”

EFT: o tehnica de eliberare a emotiilor negative, similara celei de acupunctura, insa fara ace.  

Dezvoltarea capacitatii creierului: utilizarea puterii gandului pentru AutoVindecare si preluarea controlului asupre propriei vietii – Gavril Bucher – Asociatia Bucher.

Si nu in ultimul rand sunt inspirata si calauzita de Maestrul  Sri Vasudeva, fondator al organizatiei Blue Star  http://www.blue-star.org ce are ca obiectiv principal promovarea dezvoltarii la nivel fizic, mental si spiritual a fiintei umane, precum si servirea comunitatii in mod altruist.

Ma bucur sa fac parte din echipa IDEC,  aducand cu mine energia si cunoastrea pentru o reala Extindere a Constiintei. Seminariile pe care  le propun  in cadrul programului sunt: ReDescoperirea Bucuriei, Creativitatii si Inocentei Copilului Interior (sambata) si Transformările ADN-ului (duminica).

Fie ca toate fiintele din Univers sa fie cu adevarat fericite!                                      

Alice M. Dinca

Tel.: 0721.978.715

***

  

MichaelAstrologie karmică, natală, previzională: tranzite, revolutie solară, revoluţie lunară, progresii. Evenimente preconizate în funcţie de vârstă. Astrograme de sinteză concise, clare, inspirate. 

Astrograme tematice (realizate si cu ajutorul punctelor arabice): misiune, cale de evoluţie,  autodepăşire, profesie, şansă, calatorii, familie, prieteni, protectie, perspective, sănătate etc. 

Promisiunea mea este, dincolo de multe informatii importante, în primul rând, ajutorul sufletesc, empatia, reperul spiritual. Astrologul vă va arăta ce este de făcut, terapeutul, dacă i se solicită, vă va asista, cu dragoste, pe drumul vostru, atunci când simţiţi că întâmpinaţi anumite obstacole.

Multă vreme m-am întrebat de unde îmi vine inspiraţia cu ajutorul căreia citesc temele astrale, dar astăzi am ajuns să consider că aceasta traduce, în mod misterios sau nu, rodul muncii de cunoaştere din mai multe vieţi.

Experienţa astrologică mi-a dezvăluit importanţa acestei ştiinţe, un instrument divin cu ajutorul căruia putem să acceptăm mai uşor unele clipe ale vieţii, dar şi mai mult mi-a revelat că există o enormă răspundere atunci când, printr-o astrogramă, îi explici unui om chiar propriul său destin şi, într-un fel, „intri” în el.

Astrologia nu înseamnă presupunere şi nici ghicit, după cum nu înseamnă doar cărţi citite. Astrologia presupune înainte de toate mare deschidere sufletească faţă de Divin şi faţă de aproapele tău, empatie, prietenie, răbdare, putere de înţelegere, chiar iubire la un anumit nivel.

Planetele vorbesc, planetele sunt vii, planetele sunt energie, iar limbajul lor se descifrează mai ales intuitiv şi doar în condiţiile în care dispui de o sensibilitate anume. Astrologia cere sacrificii, dar oferă mari recompense. Pentru mine cea mai mare recompensă este zâmbetul de la sfârşit al omului care ştie că a înţeles ceva şi că vrea să schimbe ceva, după ce i s-a făcut o astrogramă. Nu există întâmplare şi menirea astrologului este de a-ţi arăta de ce….

Michael Titus  Grecu 

Tel: 0741.572.161 / 0726.543.314

***

 

FlorentinaBucuria si fericirea, da! Bucuria si fericirea fac parte din menirea mea in viata aceasta. Nimic nu poate fi mai frumos decat un zambet venit din suflet si recunoscut de celelalte suflete. De aceea am ales sa manifest bucuria si fericirea in tot ce fac si pot impartasi. In cadrul atelierului de ras, deconectarea duce la bucurie, bucuria mai departe la fericire si fericirea la Dumnezeu! Si ce poate fi mai frumos decat sa fii macar aproape de Dumnezeu?

Manifestarea sufletelor noastre se face prin trup. Trupul este cel supus experientei prin care sufletul evolueaza. Dansul vindecator ajuta la vindecarea sufletului prin trup. Cu cat trupul este mai liber, cu atat sufletul se poate misca in voie. Controlul dispare, prejudecatile dispar, sentimentele negative dispar. Conexiunea cu sacrul este completa, iar vindecarea instanta.

Despre mine o sa spun doar cateva vorbe, imi place comunicarea la toate nivelele. Ea este cea care ne apropie sau ne dezbina. In aceasta experienta cu IDEC am ales sa comunic special prin atelierul de ras si dansul vindecator. Sunt trainer acreditat CNFPA si de aproape 2 ani invat ce inseamna ca comunici cu Dumnezeu! Indrum apropiatii si nu numai catre o alimentatie sanatoasa si studiez  destul de mult despre trup, minte si suflet. Cat despre multimea de diplome care zace in dulap nu vreau sa vorbesc. Prefer sa va vorbesc despre fericire si bucurie, eliberare si vindecare, iertare si iubire si sa rad cu voi!

Cu bucurie in suflet abia astept sa ne cunoastem!

Florentina Gionea

0727.784.667