Proiectie astrala

Proiectie astrala

Oct 9, 2012

Proiectia astrala sau separearea corpului astral de corpul fizic este prin excelenta o metoda de extindere a constiintei. Odata ce corpul astral se separa de corpul fizic, experientele sunt nelimitate: pornind de la proiectia astrala in planul fizic si mergand pana la proiectiile in lumile superioare. Desigur, totul depinde de vibratia si de lumina proprie.

Separarea corpului astral se produce in fiecare seara, in momentul incare adormim, iar reintegrarea corpului astral in corpul fizic se face in fiecare dimineata, atunci cand ne trezim. Cu totii avem aceste experiente, doar ca nu suntem constienti de ele.

Programul intentioneaza sa ne ajute in constientizarea acestui proces de separare inconstient si incontrolabil si sa-l aduca la stadiul de control si maiestrie. Desigur, acest lucru cere timp si dedicare, dar, cel mai important, un inalt grad de puritate fizica, emotionala si spirituala.

Experientele de extindere a constiintei prin proiectie astrala (separarea de corp) sunt cunocute din cele mai vechi timpuri, atat in traditia egipteana, cea samanica,  cea orientala cat si in crestinismul esoteric. Pentru aceste experiente, neofitul (candidatul la initiere) trecea prin anumite pregatiri.

Sunt mai multe tipuri de proiectie astrala: prima este cea inconstienta, care se produce in momentrul adormirii, cea semiinconstienta, care se realizeaza din anumite forme de vise si cea ce a treia, cea perfect constienta, care se produce la vointa practicantului.

Persoanele interesate de Proiectia astrala sunt rugate sa dea o importanta deosebita recapitularii. Stiinta recapitularii este strans legata de  proiectia astrala.

Programul Proiectie astrala abordeaza:

  • Teoria proiectiei astrale
  • Metodologii de protectie
  • Tehnicile de proiectie astrala
  • Practica propriu-zisa
  • Revenirea si reintegrarea in corpul fizic
  • Discutii si impartasiri ale experientelor
  • Concluzii si lamuriri finale