Prezentare ateliere: Elibereaza Potentialul tau cel mai inalt! si Ritual de abundenta

Prezentare ateliere: Elibereaza Potentialul tau cel mai inalt! si Ritual de abundenta

Feb 20, 2013

Elibereaza Potentialul tau cel mai inalt!  

Workshop-ul se vrea a fi un workshop introductiv, in care se vor lucra constelatii cu 3 persoane. potential2

Daca sunteti dornici sa eliberati si sa cunoasteti cel mai inalt potential al vostru pe care il puteti accesa acum, atunci nu intarzaiati sa va alaturati acestui eveniment!

Constelatiile reprezinta o metoda sistemica in care individul este vazut ca facand parte dintr-un sistem sau context mai larg. Aceasta metoda apartine lui Bert Hellinger si se poate spune ca este o imbinare intre psihoterapie, terapie de familie, terapie de grup, teoria sistemelor si fenomenologiei.

Pe parcursul procesului ies la iveala dinamci ascunse si neasteptate, conflicte sau loialitati, rolurile ce ni le-am asumat in diverse situatii si care de multe ori contravin cu starea sanatatii noastre sau cu idealurile pe care le avem, pentru a fi recunoscute, respectate si redirectionate.

Astfel se restabileste echilibrul, armonia si iubirea la nivel individual dar si de grup.

Constelatiile actioneza intr-un mod profund si lasa directii clare pentru ca mai apoi miscari ale sufletului sa aiba loc si sa aduca starea de bine atat de mult dorita la nivelul fiintei.

“Bucuria apare in suflet de indata ce ne punem in acord cu miscarile sufletului. Indiferent de calea pe care ne aflam, suntem ghidati de suflet. Daca suntem in acord cu el, ne simtim conectati la ceva extraordinar si asta inseamna bucurie. Bucuria are o nuanta de implinire si completitudine care provine din aceasta conectare. Aceasta bucurie este tacuta, are greutate, straluceste. In prezenta oamenilor care traiesc aceasta bucurie, devenim linistiti. Aceasta bucurie nu are scop, dorinta sau intentie. Este o multumire foarte profunda”, spunea Bert Hellinger.

 

 

Ritual de abundenta si conectare cu virtutile zeitei Lakshmi

 

lakshmiDaca am putea, fie si pentru un moment, sa experimentam abundenta spatiului interior…

Infinita beatitudine!

Atunci cand facem aceasta si ne scufundam in spatiul interior suntem complet renascuti. Ne intoarcem la viata noastra de zi cu zi si o putem privi si trai ca pe o viata noua ce tocmai  ni s-a daruit. Cu vitalitate, entuziasm,bucurie, curiozitate, iubire, incredere si pace.

Onoram viata si toate experientele ce ni s-au daruit. Onoram oamenii si fiecare respiratie ce ne tine in viata. Recunoastem si onoram puterea suprema a Creatorului, fara de care nimic din toate astea nu ar putea exista.

Suntem binecuvantati sa ne aflam aici, in aceasta experienta umana si sa putem redescoperi cine suntem.

Va invit sa facem asta impreuna si sa patrundem in abundenta spatiului interior, onorand si invocand prin cantece sacre si meditatie pe cea care ne poate purta cu multa gratie spre acest infinit izvor interior, zeita abundentei, a luminii si prosperitatii, Lakshmi.

CUM SE VA DESFASURA :

Impreuna si individual vom pune pe hartie ceea ce dorim sa experimantam in interiorul nostru si desigur in viata noastra.

Vom afla insemnatatea imnului pe care il vom canta –  Mahalakshmi Stotram – si vom intelege ceea ce ne poate aduce conexiuna cu Zeita Lakshmi.

De asemenea vom afla ce sunt mantrele si de ce cantam in limba sanscrita.

Vom intona Mahalakshmi Stotram si Jai Lakshmi si ne vom deschide sa experimentam energia abundentei, iubirea si bucuria care ne poarta dincolo de toate limitele noastre, spre infinitatea universului.

Vom ramane tacuti in meditatie, asimiland energiile specifice si lasand aceasta conexiune sa prinda viata in interiorul nostru.

Va astept cu bucurie, cu iubire si … abundenta!

 

Acestea sunt doua dintre atelierele la care va invitam in cadrul evenimentului din  8-10 martie, Unitate in Diversitate.

Lakshmi (Mihaela Barbus)

0725.388.130

468 ad

2 comments

 1. Gabriela /

  Buna Ela, mi-as dori tare mult sa particip la workshop-ul din 08-10 martie. Am incercat sa o contactez pe Catalina dar nu a raspuns, voi mai incerca dar as vrea sa stiu daca mai sunt locuri libere. In cazul in care mai sunt, imi poti rezwerva si mie un loc?
  Imi doresc tare mult sa va cunosc!
  Cu drag, Gabriela

 2. CSERGO VIORICA [ IBOLYA ] /

  PACE IUBIRE SI LUMINA
  MA NUMESC IBY SUNT DIN HUNEDOARA SI AZI AM AFLAT DE VOI
  SUNT TARE RECUNOSCATOARE UNIVERSULUI SI INGERILOR PENTRU ACESTA OPORTUNITATE DE A AFLA DESPRE ACEST INSTITUT
  PROBABIL NU INTIMPLATOR AM PRIMIT UN EMAIL DESPRE VOI
  APRECEZ CE FACETI
  DARUIREA VOASTRA
  IUBIREA NECONDITIONATA
  SI PENTRU ASTA MULTUMESC SI
  VA IUBESC
  O SA REVIN
  CU MULTA IUBIRE SPIRITUALA
  IBY [ IBOLYA == NUMELE DE BOTEZ ]

  EMAIL ibymesageraluminii@yahoo.com

  telefon 0749986327 si 0735646985

  CITESC SI STUDIEZ DESPRE NOUL PAMINT
  NOUA ENERGIE
  DESPRE DIMENSIUNEA A 5 A

  SI FAC PARTE DIN GRUPUL SCHAUMBRA

  VA DORESC INTREGULUI GRUP PACE SI LINISTE IN SUFLETELE

  VOASTRE
  IBY — CONSILIER SPIRITUAL IN NOUA ENERGIE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *