In inima sunetului, 21 – 23 iunie

In inima sunetului, 21 – 23 iunie

May 23, 2013

Atat traditiile mistice stravechi precum si stiinta moderna, afirma ca intregul proces de creatie din univers se desasoara la nivelul esential al energiei care vibreaza si pulseaza. „La inceput a fost cuvantul”, „OM este sunetul primordial al creatiei”, iata cateva indicii antice despre natura vibrationala a universului pe care acum o recunoaste si stiinta.

Se crede ca, in vechime, sunetul era folosit chiar si pentru a ridica acele constructii incredibile precum piramidele, pentru ceremoniile de vindecare, dar si pentru a chema si condensa energia in locurile si obiectele astfel consacrate. Sunetul este un element central  in toate traditiile samanice. In Peru, spre exemplu, curanderos folosesc icaros-uri, cantece prin care spiritul – constienta – plantelor poate fi invocat în ceremonii pentru a aduce vindecarea.

Dar cum putem noi, ca oameni moderni, sa beneficiem de puterea vindecatoare a sunetului?

Ca niste radiouri foarte sofisticate, noi trimitem in continuu in „eter” unde de energie, sub forma gandurilor si emotiilor noastre, iar universul, drept raspuns, reflecta propria noastra melodie la un nivel cat se poate de concret – realitatea pe care o percepem.

În acest atelier vom face o calatorie adanca in interior, vom redescoperi acel spatiu launtric tacut si plin de viata, precum si felul în care ne putem crea si transforma vietile emitand vibratii din acest spatiu.

Programul acestui atelier este urmatorul:

Vineri seara vom trezi spatiul de rezonanta din interior si vom avea o prima intalnire cu vibratiile armonioase prin intermediul cantecelor de vindecare din mai multe traditii samanice.

Sambata ne vom debloca corzile vocale si spatiile de rezonanta din care suntem alcatuiti, folosind în principal tehnici din traditia samanica siberiană – cantarea guturală. Vom descoperi prin experienta directa cum se manifesta sunetul la nivel fizic și energetic. Tot in aceeasi zi vom realiza o conexiune prin sunet cu aspectul nostru spiritual.

Ziua de duminica o vom folosi pentru a practica cele reamintite pe cazuri concrete. Vom transforma  în cercul nostru de vindecareprin sunet obstacolele pe care le intalnesc participantii, apoi vom privi în ansamblu aplicatiile posibile ale vindecarii prin sunet la nivel de comunitate. Intentia este ca fiecare participant sa aiba la încheierea atelierului instrumentele necesare evolutiei spirituale prin sunet si increderea ca le poate folosi cu succes.

ALEXANDRU ANTON

 

 

Acest atelier este facilitat de Alexandru Anton, pasionat de vindecarea prin sunet si de reintregirea fiintei interioare prin caile stravechi. El este practician al sistemului de vindecare prin sunet Un-Hun – conceput de doctorul ucrainian Vladislav Matrenitsky si de samanul siberian din Tuva Nikolay Oorzhak. Alexandru Anton tine ateliere de deblocare a subconstientului prin sunet , dupa metode vechi si moderne, pe care le-a imbinat intr-o metoda unica in Romania. Psiholog de formare, si-a descoperit drumul si maniera proprie de impartasire a invataturilor pe care le-a primit.

Mai multe detalii găsiți pe blogul lui: http://explorareprinsunet.wordpress.com/

 

 

 

CAND: 21 – 23 IUNIE 2013

Vineri: 20.00 – 23.00
Sambata: 10.00 – 19.00, cu pauza de pranz
Duminica: 10.00 – 18.00, cu pauza de pranz

UNDE: Institutul pentru Dezvoltarea si Extinderea Constiintei

str Voievod Menumorut nr 11 C

sat Ciofliceni, Snagov, Romania

CONTRIBUŢIA: 400 RON (include atelierul si cazarea). Pentru inscrieri pana la 1 iunie: 300 RON, 10 iunie: 350 RON

MANCARE: fiecare este invitat sa isi aduca cele necesare de-ale gurii pentru doua zile.

CAZARE: vom dormi in camere si in piramida, in functie de preferinte;

SA ADUCEŢI CU VOI:

– mancare pentru doua zile;

– izopren si sac de dormit;

– pernuta si patura (dacă e nevoie, pentru meditatii);

– haine comode
– dacă aveti: toba, zuruitoare, alte instrumente muzicale

 

Pentru detalii si inscrieri: explorareprinsunet@gmail.com, Alexandru Anton.