In constiinta extazului

In constiinta extazului

Mar 18, 2013

Institutul pentru Dezvoltarea si Extinderea Constiintei gazduieste in perioada 26 – 28 aprilie 2013 workshopul “In constiinta extazului” sustinut de doi facilitatori Osho, Homa si Mukto, care vin pentru prima data in Romania. Cu o experienta de peste 30 de ani in grupe de terapie, Homa si Mukto faciliteaza grupuri si traininguri in America de Sud, Europa, Orientul Mijlociu si Asia.

Seminarul “In constiinta extazului” va fi unul practic si experiential, in cadrul caruia vom folosi exercitii simple si jucause pentru a intra in contact cu corpul si fiinta interioara. Intr-o atmosfera de respect si siguranta, te poti deschide catre experiente profunde de vindecare, bucurandu-te de o intalnire autentica cu tine insuti si cu ceilalti, intalnire care te pune in legatura cu cele mai profunde dorinte ale inimii tale.

Prin exercitiile propuse ne vom reconecta cu Realitatea Corpului nostru, iar prin tehnicile abordate vom trai propria energie Vitala Naturala, creativitatea, sentimentele, nevoile, sensibilitatea si vulnerabilitatea. Prin miscare, dans, tehnici de respiratie si exercitii ghidate de relaxare  vom crea simultan un spatiu profund de vindecare a ranilor din trecut si de deschidere catre Bucuria propriei noastre energii naturale si catre Impulsul de a actiona pentru a ne transforma Viata. 

in constiinta extazului

 

Tehnicile folosite in cadrul acestui seminar sunt:

  • Somatic Therapy – miscare si lucru cu corpul;
  • Respiratie de foc;
  • Tehnici bio-energetics;
  • “Intuitive counselling”, cu Homa si Mukto;
  • Meditatii active Osho.

 

Homa si Mukto sunt facilitatori care creeaza o atmosfera blanda si relaxanta. Astfel, nimic nu este impus, totul se dezvolta dintr-un spatiu de autenticitate fata de tine insuti/insati, in acord deplin cu ceea ce simti.

Pentru mai multe detalii si inscrieri ne puteti contacta telefonic sau prin email: 

Malina Neagu – 0724.568.140, malinaneagu@gmail.com sau Cristian Veet – 0722.519.299, events@zorbabuddha.ro .

Mai multe informatii gasiti pe www.ecstatic-event.skymind.ro