Hrana pentru trup si suflet, 24-26 mai

Hrana pentru trup si suflet, 24-26 mai

May 15, 2013

”Hrana pentru trup si suflet” este un program special conceput pentru a ne elibera de stres, prejudecati, nemultumiri si deceptii. Scopul acestuia este de a aduce armonie, bucurie, pace si liniste, atat in trup cat si in suflet.

”Hrana pentru trup si suflet” se desfasoara intre 24 si 26 mai la Institutul IDEC din Snagov si cuprinde 2 ateliere:

Vineri 24 mai, ora 19.00 Primirea participantilor si cazarea.

 

Sambata 25 mai

Dansul sufletului – din trup spre suflet și din suflet spre divin

“Nu ştiţi că trupul vostru este Templul Duhului Sfânt, care locuieşte în voi, şi pe care L-aţi primit de la Dumnezeu?” (I Corinteni 6, 19). Așa cum spun scripturile, vedele, coranul și toate scrierile ce au învățături despre divin și prezența Sa pe Pământ, trupul este lăcașul sufletului, forma prin care Dumnezeu/Universul a ales să se manifeste prin noi. De aceea, constientizarea, îngrijirea, respectarea și proslăvirea trupului este la fel de imporatantă ca și a sufletului.

Dansul sufletului integrează ființa umană în natură, o împământează și o duce spre divin. Prin conectarea la Mama Natură și la Tatăl Ceresc, trupul devine canal de energie vie și pură care acționează și vindecă (acolo unde este nevoie). Vindecarea prin dans, nu se produce doar la nivel fizic, ci și la nivel emotional si energetic.

Dansul sufletului are rolul de a deschide meridianele energetice si de a lasă energia (iubirea) să curgă liber. Felul de a dansa al unei persoane spune foarte multe despre caracterul său, personalitatea sa, corpul emoțional și deschiderea cu care pășeste în lume. Cu cât persoana este mai liberă în mișcări și manifestare, cu atât este mai aproape de divin.

dansIn anul 2009, Universitatea din California a realizat un studiu în care medicii au folosit terapia prin dans în tratatea bolnavilor de cancer. Potrivit cercetătorilor, dansul aduce o serie de beneficii cu urmări vizibile care se aplică tuturor practicanților indiferent de starea de sănătate:

  • Pune persoana în mișcare;
  • Reconectează, vitalizează și reînoiește încrederea în propriul corp;
  • Detensionează musculatura și deblochează fluxul energetic;
  • Eliberează tensiunile și emoțiile negative;
  • Aduce persoana într-un cadru social și o reintegrează;
  • Expresia Sinelui are loc prin mișcările trupului.

Dansul sufletului trezește funcțiile instinctive, motorii, emoționale și intelectuale și, în același timp, deschide o cale către o stare de conștiință superioară. Mișcările pot fi interpretate ca rugăciuni sau meditații active.

Dansul sufletului ne ajută să ne exprimăm așa cum suntem aici și acum, ne învață să simțim muzica, să devenim conștienți de trup, de stările, emoțiile pe care le trăim și de gândurile noastre.               

Dansul sufletului stimulează funcții precum coordonarea, echilibrul, flexibilitatea și forța. Intensifica reflexele și agilitatea mentală.Are efecte pozitive asupra încrederii în forțele proprii și percepției de sine.

Ce e necesar să faci ca să participi la un atelier Dansul sufletului?

Pentru început, intenția de a lua parte la atelierul Dansul sufletului e importantă. Prin simplul fapt că citești acest articol, deja ai intenționat sau cel puțin dorit să ai parte de o astfel de experiență. Și cum acțiunea este cea care face lucrurile să se întâmple, participarea în sine este suficientă. Restul este simplu și nu trebuie decât să te lași ghidat de trainerul din fața ta.

Cum se desfășoară atelierul Dansul sufletului?

Dansul sufletului își intră cu adevarat în rol și are efecte vizibile abia atunci când esti complet deschis să primești acest tip de vindecare de la Univers/Dumnezeu. În cadrul atelierului se aplică tehnici de constientizare și sublimare a energiei prin mișcări ale trupului. Trecerea fluxului energetic prin fiecare celulă a corpului tău, produce schimbări majore pe moment sau în zilele ce vor urma.

Ținuta în cadrul atelierului este necesar să fie lejeră și să permită libera mișcare. Încălțămintea să fie cu talpa flexibilă sau,dacă te simți liber/ă și deschis/ă, o pereche de șosete sunt suficiente.

Duminica 26 mai

nutritieEnergie in farfurie – atelier practic de nutritie si decoratiuni culinare

Data: 26 mai

Durata: 09.00 – 19.00 Desfasurare in 2 sesiuni

– Sesiunea 1 –  09.00 – 13.00:

Pregatirea mic-dejunului

Ce inseamna sa mananci sanatos?

Cum se combina alimentele?

Piedici pentru o alimentatie sanatoasa

Atitudinea fata de hrana

Exercitii de constientizare

Pregatirea pranzului (retete si decoratiuni culinare)

Pauza de masa 13.00 -15.00

– Sesiunea 2 – 15.00 -19.00:

Alimentatia alcalina.

Cum se face alcalinizarea

Tipuri de alimente

Detoxifiere

Transformari fizice, mentale, emotionale si spirituale prin hrana

Pregatirea cinei ( retete delicioase si decoratiuni culinare haioase)

Cina 19.00

Atelierele se vor desfasura la sediul IDEC (Institutul pentru Dezvoltarea si Extinderea Constiintei), strada Voievod Menumorut, nr 11, Comuna Snagov. În cadru institutului exista posibilitatea de cazare.

 Trainer: Florentina Gionea

Taxe de participare

Pachet individual:

Dansul sufletului 100 ron (include 8 ore de training + o noapte de cazare bonus)

Energie in farfurie 179 ron (include 8 ore de training + 3 mese + o noapte de cazare bonus)

Pachet complet:

Energie in farfurie + Dansul sufletului 229 ron (16 ore de training, 3 mese, 2 nopti de cazare bonus)

Pentru inscrieri si detalii suplimentare va rugam sa ne contactati la telefon 0727.784.667 sau pe adresa de email florentina.gionea@yahoo.com.

Va asteptam cu drag!

468 ad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *