Calatorii initiatice

Calatorii initiatice

Oct 12, 2012

 

Institutul pentru Dezvoltarea si Extinderea Constiintei va invita in lumea enigmatica a Orientului, in lumea cautarilor, a initierilor, in lumea marilor maestri si a experientelor interioare profunde. De milenii, Orientul este locul marilor experiente ale desavarsirii. Nicaieri in lume nu au fost atatia cautatori ai Adevarului si atatea fiinte iluminate. Tibetul, India, Nepalul etc. sunt locuri unice, locuri care iti ating profund sufletul si constiinta. Aceste taramuri sunt incarcate de spiritualitate si sacralitate. Ele semnifica modelul etern al cautatorului intelepciunii.

Calatoriile initiatice in Orient si stagiile de initiere nu sunt calatorii turistice, nu sunt calatorii de lux. Scopul lor este spiritual si initiatic.

In aceste calatorii initiatice si stagii de initiere intalnim mari maestri ai meditatiei, primim invataturi spirituale si initieri, meditam in locuri sacre, in temple si in manastiri, participam la ceremonii religioase si la activitatile din cadrul manastirilor, innoptam in manastiri, asrame, centre de meditatie sau de tratament ayurvedic, primim consultatii si remedii de la medici orientali etc.