”1 Iunie – Ziua Copilăriei fără limite”, 1-2 iunie la IDEC, Snagov

Patty-cakeRațele și vânătorii, Ursul doarme și visează, Omul negru, Țară, Țară vrem ostași! Da, îți sună cunoscut! Sunt jocurile copilăriei noastre. Jocuri care ne aduc aminte de copiii din noi și de timpurile în care ne simțeam liberi și necondiționați. Vă invităm cu drag să ne reamintim ce înseamnă să fii copil în cadrul evenimentului ”1 Iunie – Ziua Copilăriei fără limite”, ce va avea loc pe 1 și 2 iunie la IDEC, Snagov. Poți veni singur, sau însoțit, foarte important este să îți aduci cu tine copilul, iar dacă nu ai încă unul, vino cu copilul tău interior.

Manifestarea creativității se face cel mai bine din starea de copil. Este foarte important ca adulți să știm când și cum să accesăm acea stare, pentru a o folosi în activitățile cotidiene. La Institutul IDEC am creat un program special pe 1 și 2 iunie, care readuce la suprafață iubirea, fericirea, naivitatea, puritatea și inocența de copil.

 ”1 Iunie – Ziua Copilăriei fără limite” se va desfășura după următorul program:

Sâmbătă 1 iunie:

10.00 -13.00: Workshop dedicat jocurilor copilăriei

13.00 – Prânzul

14.00 – 17.00: Plimbare în pădurea Snagov

18.00 – 19.00: Meditația copilului interior

19.00-20.00 Râsul copilăriei – Atelier de Râs 

Seara vom citi povești și ne vom uita la desene animate!

Duminică 2 iunie:

10.00-11.00 Dansul sufletului de copil

11.00 -12.00 Cântecele Copilăriei

12.00 – 13.00 Atelier de creație

13.00 – 14.00 Prânzul

De la ora 14.00 are loc workshopul “Să ne jucam şotron, să redevenim copii!” sustinut de Cristian Veet. Mai multe detalii găsiți pe http://skymind.ro/sa-ne-jucam-sotron-sa-redevenim-copii-play-shop-pe-2-iunie-cu-veet-cristian/

Evenimentele se vor desfășura la sediul IDEC (Institutul pentru Dezvoltarea și Extinderea Conștiinței), strada Voievod Menumorut, nr 11, Comuna Snagov. În cadru institutului există posibilitatea de cazare. Fiecare participant iși va asigura masa. Institutul este utilat și se poate prepara hrana la fața locului sau putem găti împreună.

Trainer: Florentina Gionea

Evenimentul ”1 Iunie – Ziua Copilăriei fără limite” se organizează pe bază de donații. Pentru workshopul “Să ne jucam şotron, să redevenim copii!” accesatihttp://skymind.ro/sa-ne-jucam-sotron-sa-redevenim-copii-play-shop-pe-2-iunie-cu-veet-cristian/

 

Pentru inscrieri si detalii suplimentare va rugam sa ne contactați la telefon 0727.784.667 sau pe mail la florentina.gionea@yahoo.com.

Participanții sunt rugați să aducă o fotografie de când erau mici :) și orice alte obiecte din copilăria lor.

Vă așteptam cu drag!

Echipa IDEC

468 ad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *